Počet zobrazení stránky

pondělí 13. června 2011

Dneska o tom, o čem to bude.

Důvodů, proč vznikl tenhle blog je hned několik:

1) všichni už ho mají
2) psát mě baví víc, než než nedělat nic
3) abych nezblbla

Důvod číslo 3 je zásadní. Po dvou týdnech na mateřské jsem totiž zjistila, že mnoho možností jak se seberealizovat už nemám, vzhledem k tomu, že v břiše, dle jeho velikosti, nosím našeho potomka i s celou triatlonovou výbavou po manželovi viz. foto..Díky tomu se seznam mých aktivit omezil z původně plánovaných seskoků padákem, jízdy na koni a hloubkového potápění na krátké procházky v přilehlém okolí..
Tento blog je také jakousi zárukou toho, že mému muži "nevykecám díru do hlavy" jakmile se vrátí z práce domů a tím pádem je větší pravděpodobnost toho, že bude trávit mimo domov pouze dobu nezbytně nutnou.



Toliko tedy k příčinám vzniku. Co se týče obsahu, tak to se bude odvíjet od počasí, situace na domácí scéně a od toho jak se vyspím.
Každopádně se můžete těšit na reportáže i fotoreportáže z různých kulturních i nekulturních akcí i sportovních klání - zejména triatlonových - která budu popisovat z pohledu technické a morální podpory mého muže.

Za zmínku bude asi stát i blížící se akce "Kdo chce ven, pomozme mu sem" která se odehraje v podolském ústavu pro matku a dítě (tady bych se přimlouvala upustit od formátu fotoreporáže a průběh zaznamenat maximálně na mangnetofonový pásek..i když to cenzurou asi také neprojde..)

Dalším oblíbeným tématem bude jídlo a pití, především bílého vína, které je mi teď bohužel ze zřejmých důvodů odepíráno, ale nebojím se říct, že si to jistě (v hojné míře) vynahradím.

No a v neposlední řadě moje snaha dostat se zpátky do formy a zajet si příští rok silničního Krále Šumavy..Ale to se ještě hodněkrát vyspím...:)

Takže zdar sokolíci, jsem tu co by dup!

3 komentáře:

  1. Ha, do bloggerského světa vstoupila opravdu těžká váha ;-). Už se těším!

    OdpovědětVymazat
  2. Jojo, ještě pár kil a už mě dožene. :))

    OdpovědětVymazat
  3. No, Ječmínek to aspoň neřek takhle na plnou hubu..Ale co sis zasel, to sklidíš...:)

    OdpovědětVymazat