Počet zobrazení stránky

středa 22. října 2014

Co tě nezabije...

Když se člověk rozhodně se v něčem realizovat, automaticky to znamená, že se dříve, nebo později, setká s větší, či menší hloupostí. A to v různých podobách. V minulých dnech jsem to zažila na vlastní kůži. A protože to překročilo určité hranice a dotyčný se rozhodl poškozovat mé jméno, musím se bránit, i když jsem vás tímto nijak nechtěla obtěžovat.

Abych nastínila problém...Když se rozhodnete, že se necháte vyfotit a je jedno, jestli se jedná o focení rodinné, svatební, či jakékoli jiné, musíte počítat s tím, že fotograf samozřejmě nafotí více snímků, než kolik  jste si předem domluvili, že odevzdá. A je tudíž trochu nesmysl, po odevzdání zakázky, kdy jste spokojeni a poděkujete se za pár týdnů ozvat s tím, že ty fotky chcete všechny, protože jsou vaše..A to samozřejmě zadarmo, protože už jste zakázku přece zaplatili. A snímky nemusíte ani upravovat... (?!?)

Představte si, že jdete do své oblíbené restaurace na steak, protože ho tam udělají tak, jako jinde ne. Tak, jak ho máte rádi. Ale najednou se rozhodnete, že chcete jenom ten kus syrového a naporcovaného masa s tím, že si ho doma doděláte sami. A zadarmo, protože už jste tam přece jednou útratu udělali..Hm..? Nevím, co by vám na to šéfkuchař řekl.
Ale když jste hodně urputní, nevybíraví a třeba i vulgární a kolemjdoucím začnete říkat, jak je ta restaurace hrozná, že okrádá své zákazníky, nevychází jim vstříc, tak se rozumný šéfkuchař musí začít také nějak bránit. To už nechám na něm, jak...

Já jsem zvolila tuto formu... A doufám, že počet klientů, nejen těch, kteří se vracejí a jejich spokojenost jsou dostatečným důkazem toho, jak odvádím svou práci.
Děkuji, Vaše Katka

1 komentář: