Počet zobrazení stránky

čtvrtek 13. listopadu 2014

Krev...Hodně krve!

Když máte děti, jednou to příjde...Prostě nemoce byly, jsou a budou a někdy je holt nutné, vysát trochu krve, té nositelky informací, aby se přišlo na to, proč se něco děje jinak, než by mělo. V tom případě vám dávám jednu jedinou radu..Nechte to na svém muži/partnerovi/babičce!

Dnes jsem prošla traumatizujícím zážitkem. Mé dceři museli vzít asi 5 zkumavek krve, aby zjistili, proč nejí, proč hubne, proč, proč, proč...Je jí rok a ruce má jako párátka. Sestra se mě ptala, jestli ji udržím..No jasně, přece je moje, tak si ji taky pohlídám!...Brečela jsem..sice potichu, abych nerušila její sólo, ale o to bolestněji a intenzivněji. Když jí brali do parády druhou ruku, intenzivně jsem zažila  ten pocit, že bych za své dítě dýchala a bylo to objevné, překvapivé a naléhavé.
Cítila jsem se provinile, že jsem to dopustila, zodpovědně, že jsem k tomu lékařku "donutila" a láskyplně, protože jsem svou dceru celý den opečovávala a nerozhodila mě ani rozlitá přesnídávka, plastelína zašlapaná v koberci, či roztrhaný očkovací průkaz.
A tak vám říkám...buďte rádi, že zlobí...:)


1 komentář:

  1. Me teda rozhodilo, kdyz naopak chtely zvladnout odber krve beze mne. Prisla sestra, beze slov mi vzala pulrocni dcerku z naruci a mizela do ordinace. Tak to tedy ne! S odbery nemame problem. Vzdy si holky drzim sama.

    OdpovědětVymazat